Uw all-in-one partner
in Food, Feed en Pharma

Gespecialiseerd in ompakken,
op- en overslag

Oostvogels Groep BV is een van oorsprong Nederlands logistieke dienstverlener, opgericht in 1930. Met onze jarenlange ervaring in ompakken, op- en overslag en Europese Distributie zijn wij uw all-in-one partner in Food, Feed en Pharma. Onze vestigingen in België en Nederland liggen op het strategisch gelegen Logistic Center Hazeldonk-Meer, midden tussen de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen.  

50

Vrachtwagens

74.000 m2

Lagerung

12.000 m3

Silo & tank opslag

Wij zijn gespecialiseerd in het ompakken, verpakken, labellen, vermalen en afvullen van producten. We kunnen daardoor al uw wensen in repacking verzorgen. Oostvogels Groep BV beschikt over een groot aanbod in verpakkingen. Zo kunnen wij uw product ompakken naar een inhoud van 1 tot 1000 kilo, in de vorm van zakken, cartons, drums, bigbags, IBC’s, etcetera. Daarnaast kunnen wij uw product ook ompakken naar silo of tank.

Met een magazijnoppervlakte van meer dan 70.000 m2 aan zowel de Nederlandse als Belgische zijde van het Logistic Centre Hazeldonk-Meer, kunnen wij u voorzien van verschillende soorten op- en overslag, zoals opslag in racking, storage temperature, silo- en tank opslag, bulkopslag, ADR opslag en nog veel meer!

europese distributie

Oostvogels Gruppe ist nicht nur auf Niederländischen Straßen sichtbar. Wir können Ihre Produkte in verschiedene europäische Länder liefern. Sie können uns für den Vertrieb an Ziele in Belgien, den Niederlanden und Luxemburg (Benelux), Frankreich, Norditalien und Barcelona (Spanien) kontaktieren. In den Niederlanden und Belgien können wir Ihre Produkte innerhalb von 24 Stunden liefern. Wir können eine 48-Stunden-Lieferung für Luxemburg anbieten.

SILO & TANKLAGERUNG

Oostvogels Groep BV beschikt over een totale silo en tank capaciteit van 7500 m3 voor droge bulk en 5000 m3 voor vloeibare opslag. Dit biedt u de mogelijkheid om zorgeloos en efficiënt bij ons uw producten op te slaan.

value added services

VALUE ADDED SERVICES

Naast onze reguliere diensten, hebben wij tal van andere mogelijkheden voor uw product. Hierbij kunt u denken aan malen & freeflowing maken van uw product, het reinigen van IBC’s, het toevoegen van stikstof en het mengen van verschillende producten.

value added services

VALUE ADDED SERVICES

Naast onze reguliere diensten, hebben wij tal van andere mogelijkheden voor uw product. Hierbij kunt u denken aan malen & freeflowing maken van uw product, het reinigen van IBC’s, het

SILO & TANKLAGERUNG

Oostvogels Groep BV beschikt over een totale silo en tank capaciteit van 7500 m3 voor droge bulk en 5000 m3 voor vloeibare opslag. Dit biedt u de mogelijkheid om zorgeloos

de_DEGerman