Warehouse

Oostvogels Groep heeft een totaal magazijnoppervlakte van meer dan 70.000 m2. Hiervan is 40.000 m2 warehouse te vinden aan de Nederlandse zijde van het Logistic Center Hazeldonk-Meer en 34.000 m2 aan de Belgische zijde. Deze oppervlakten worden gebruikt voor vele soorten op- en overslag, zoals:

Opslag in Racking

In onze magazijnen hebben we een groot areaal opslag in racking. Voor uw opslag maken we veelal gebruik van RF-scanning. Aan de hand van stickers met barcodes kunnen we uw producten gelijk op de juiste locatie in de rekken plaatsen. Door deze vervolgens te scannen, wordt het product in combinatie met de locatie gelijk verwerkt in ons systeem. Dankzij deze efficiënte manier van werken, kunt u direct zien wanneer de goederen bij ons binnen zijn gekomen. 

Storage Temperature

U kunt uw producten bij ons opslaan onder verschillende temperaturen. Wij beschikken over ambient opslag, koelopslag en verwarmde opslag. 

Bulkopslag (Feed, Food en Pharma)

In een speciaal daarvoor ingericht magazijn slaan wij onze bulkgoederen op. Deze goederen zijn voor zowel Feed als Food als Pharma doeleinden bestemd. Uiteraard wordt hier te allen tijde zorgvuldig mee omgegaan.

Droge silo opslag & Liquid silo opslag

Met een totale silo opslag van 7880 ton, hebben wij een ruim aanbod voor het opslaan van liquid- en droge goederen, voor zowel Feed als Food producten. 

Gevaarlijke stoffen opslag (ADR)

Voor de opslag van ADR-goederen maken wij gebruik van speciaal daarvoor ingerichte magazijnen. Deze bevinden zich aan de Belgische zijde van de grens. Hier slaan wij goederen op uit gevarenklassen 3 (brandbaar), 4 (brandbaar), 5 (oxiderend), 6 (giftig), 8 (bijtend) en 9 (divers) op.

Douaneloods opslag

Met een permanent aanwezige douaneafdeling, behoort fiscale vertegenwoordiging tot de mogelijkheden. Alle aangiftes en listings worden hierbij voor u verzorgd.

Gecertificeerd
Voor deze soorten opslag zijn wij uiteraard gecertificeerd in GMP (ovocom), GMP+ B1, ISO22000 en 9001.

Uw voorraad volgen
Om het u makkelijk te maken, kunt u via een inlogcode bij ons inloggen. Hierdoor kunt u altijd en overal de goederenidentificatie, orderpicking en geautomatiseerde voorraadbeheer volgen.

Meer informatie?
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Value Added Services
Naast deze opslagmogelijkheden, kunt u bij ons ook terecht voor het mengen en mixen van producten, het toevoegen van stikstof aan producten, het reinigen van IBC’s en het malen & freeflowing maken van producten. Lees er hier meer over.

Vorige
Volgende

Warehouse Nederland?  Contact: alex@oostvogels.nl

Warehouse Belgie?           Contact: adrie@oostvogels-logistics.be

nl_NLDutch
part of Neele-Vat