Silo & Tank Opslag

Oostvogels Groep BV beschikt over een totale silo en tank capaciteit van 7500 m3 voor droge bulk en 5000 m3 voor vloeibare opslag. Dit biedt u de mogelijkheid om zorgeloos en efficiënt bij ons uw producten op te slaan.

Silo & Tank opslagcapaciteit

Uw producten kunnen bij ons opgeslagen worden in silo’s van diverse groottes. Wij beschikken over meerdere silo’s met een capaciteit van 70 ton tot 1200 ton. Al onze silo’s kunnen worden in gezet voor zowel droge als liquid opslag.

Ompakken en afvullen
Als uw afnemer een ander soort verpakking wenst, kunnen wij dit voor u verwezenlijken. Vanuit een tank of silo kunnen wij het product direct ompakken naar de gewenste verpakking. Ook kunnen wij voor onze klanten een droog of liquid product, in de vorm van bijvoorbeeld liquid silo opslag, direct ompakken naar een silotruck. Deze zetten wij vervolgens in voor levering in de Benelux. Bij het laden van silotrucks gebruiken wij metaaldetectie, zodat het product 100% vrij is van metaal.

Inliner bags 20ft & flexiliner bags 20ft
Inliner bags en flexiliner bags in 20ft containers, gevuld met liquid of droge producten, kunnen wij direct opslaan als silo opslag of ompakken.

Eigen weegbrug
Doordat wij beschikken over een eigen weegbrug, wordt voorkomen dat een chauffeur die bij ons komt laden of lossen onnodig tijd verliest. Onze weegbrug is te vinden op het terrein van onze vestiging in Meer (België). Deze vestiging is slechts 3 kilometer verwijderd van onze vestigingen in Nederland.

Value Added Services
Naast deze mogelijkheden, kunt u bij ons ook terecht voor het mengen van producten, het toevoegen van stikstof aan producten, het reinigen van IBC’s en het malen & freeflowing maken van producten.

Overige opslag
Wij beschikken niet alleen over silo & tank opslag. Op de pagina warehouse vindt u alles over onze opslagmogelijkheden.

Meer informatie?
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Vorige
Volgende
nl_NLDutch
part of Neele-Vat