Ompakken

Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het ompakken, verpakken, labellen, vermalen en of afvullen van producten. We kunnen daardoor al uw wensen in repacking verzorgen. Oostvogels Groep beschikt over een groot aanbod in verpakkingen. Zo kunnen wij uw product ompakken naar een inhoud van 1 tot 1000 kilo. Dit door middel van de onderstaande manieren: 

Ompakken zakken, cartons of drums

Bij deze verpakkingen kunt u kiezen uit verschillende maten en groottes. Daarnaast heeft u bij onze zakken de keus om deze af te sluiten door middel van een open mond of door middel van een ventiel.

Ompakken IBC’s

Als u uw liquid product wilt ompakken naar een grootverpakking, kunt u kiezen voor IBC’s. Wij beschikken over zowel kunstof IBC’s als metalen IBC’s.

Ompakken Big Bags

Ook big bags hebben wij in verschillende maten. Wij hebben de mogelijkheid om uw product om te pakken naar big bags van 500 kg, 750 kg, 800 kg of 1000 kg.

Naast deze mogelijkheden, kunnen wij ook de volgende ompakopdrachten voor u realiseren:

Inliner bags 20ft
Inliner bags in 20ft containers, gevuld met lysine, kunnen wij direct opslaan als silo opslag of ompakken naar zakken en/of bigbags.

Flexiliners bags 20ft
Flexiliner bags in 20ft containers kunnen wij direct opslaan als liquid silo opslag of ompakken naar IBC’s, vaten en/of cans.

Silotrucks droog & vloeibaar
Voor onze klanten kunnen wij een droog of liquid product, in de vorm van liquid silo opslag, zakken of bigbags, direct ompakken naar een silotruck, welke wij vervolgens inzetten voor levering in de Benelux. Bij het laden van silotrucks gebruiken wij metaaldetectie, zodat het product 100% vrij is van metaal.

Industriële goederen
Naast Food, Feed en Pharma producten, pakken we ook industriële goederen om. Hierbij kunt u denken aan producten voor de verfindustrie of de olieindustrie.

Meer informatie?
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Vorige
Volgende
nl_NLDutch
part of Neele-Vat