Kwaliteit

De kwaliteit van Oostvogels Groep

Kwaliteit leveren staat bij Oostvogels Groep hoog in het vaandel. Met de afdelingen Logistics, Transport en Distributie in Nederland en Logistics BVBA in België, heeft Oostvogels Groep het traject van producent tot consument volledig in eigen hand, waardoor er flexibel en snel gehandeld kan worden. Door te werken met een mix van medewerkers jong en oud, combineren wij jarenlange ervaring met nieuwe kennis en flexibiliteit.

Eigen wagens en chauffeurs

Voor al onze vrachten zetten wij altijd onze eigen wagens en eigen chauffeurs in, om zo de kwaliteit van uw producten te garanderen. We hebben een uitstekend onderhouden wagenpark, welke zeer geschikt is voor ADR transport. Dit wagenpark bestaat uit bestelauto’s, koelwagens, bakwagens (tot 13,6 meter), tautliners (al dan niet voorzien van een laadklep) en speciale HACCP wagens voor FOOD-goederen.

Al onze wagens zijn voorzien van B3-alarmsystemen, satellietverbinding en de modernste communicatieapparatuur, waardoor we optimale beveiliging en traceerbaarheid kunnen garanderen.

Europese distributie

Oostvogels Groep levert uw producten niet alleen in Nederland. Wij kunnen uw producten namelijk in verschillende Europese landen leveren. Bij ons kunt u terecht voor de distributie naar bestemmingen in België, Nederland en Luxemburg (Benelux), Frankrijk, Noord-Italië en Barcelona (Spanje). Hier leest u meer over op de pagina Europese Distributie.

Ompakken

Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het ompakken, verpakken, labellen, vermalen en of afvullen van producten. We kunnen daardoor al uw wensen in repacking verzorgen. Oostvogels Groep beschikt over een groot aanbod in verpakkingen. Zo kunnen wij uw product ompakken naar een inhoud van 1 tot 1000 kilo. Hier leest u meer over op de pagina Ompakken.

Uw voorraad volgen

Om het u makkelijk te maken, kunt u via een inlogcode bij ons inloggen. Hierdoor kunt u altijd en overal de goederenidentificatie, orderpicking en geautomatiseerde voorraadbeheer volgen.

Value Added Services

U kunt bij ons ook terecht voor het mengen en mixen van producten, het toevoegen van stikstof aan producten, het reinigen van IBC’s en het malen & freeflowing maken van producten. Ook dit doen wij zelf, om de beste kwaliteit te garanderen. Lees er meer over op de pagina Value Added Services.

Oostvogels is in het bezit van de volgende certificaten:

Skal

Oostvogels België (Meer) is in het bezit van:

nl_NLDutch
part of Neele-Vat