Geschiedenis

Direct bellen

Bezoek onze locaties

Nederland of Belgie

In 1930, op 18-jarige leeftijd begon de ondernemende Oostvogels Sr. in het Brabantse grensplaatsje Achtmaal zijn eigen bedrijf.

De eerste opdracht was het vervoeren van grond naar het plaatselijke moeras. Nog geen twee jaar later werden paard en wagen vervangen door een echte vrachtwagen en begon het vervoer van vee en agrarische producten. Na de oorlog werden de activiteiten hervat met een voormalige leger-GMC, waarna in 1960 de eerste nieuwe wagens weer werden aangeschaft.

In 1968 droeg Oostvogels Sr. zijn bedrijf officieel over aan 2 van zijn zonen, die de zaken voortvarend aanpakten met 4 nieuwe wagens en de bouw van een 1000m² groot magazijn. Toen zijn broer in 1989 om gezondheidsredenen moest afhaken ging Johan Oostvogels alleen verder met de zaak. Later verhuisde Oostvogels BV naar het strategisch gelegen industrieterrein Hazeldonk.

De groei ging gestaag verder, en sinds 2006 hebben Claudia en Edwin Oostvogels het bedrijf officieel overgenomen van Johan Oostvogels.
Momenteel rijden er 90 trekkende eenheden en heeft het bedrijf een opslagruimte van meer dan 60.000m² ter beschikking en is het wachten tot de 4e generatie Oostvogels zich op de toekomst kan richten..

nl_NLDutch
en_GBEnglish de_DEGerman nl_NLDutch