Europese Distributie

Direct bellen

Bezoek onze locaties

Nederland of Belgie

De Distributie naar alle bestemmingen in de Benelux, Frankrijk, Noord-Italië en Barcelona Spanje, verzorgen wij alleen maar eigen wagens en chauffeurs om de kwaliteit voor uw producten te garanderen.

Daarnaast verzorgen wij 24 uurs leveringen in Nederland en Belgie en 48 uurs leveringen in Luxemburg. Bestelauto’s, koelwagens, bakwagens tot 13,6 meter tautliners al dan niet voorzien van laadklep en speciale HACCP wagens voor FOOD goederen staan hiervoor ter beschikking.

Een uitstekend onderhouden wagenpark, uitgerust voor ADR transport en voorzien van alarm B3 systemen, satellietverbinding en de modernste communicatieapparatuur garanderen optimale beveiliging en traceerbaarheid.

“Door to door” groupage vervoer is één van onze specialiteiten en hierbij kunt u rekenen op gegarandeerde leveringen en kwaliteit. Daarnaast zijn wij al tientallen jaren gespecialiseerd in het Coil vervoer en andere staalproducten. Hiervoor beschikken wij over ruim 90 wagens die volledig zijn uitgerust voor dit specialisme. Tevens zijn onze medewerkers op de planning en onze chauffeurs uitermate goed bekend met het vervoer van deze specifieke ladingen.

Voor onze relaties met opslag verzorgt de Oostvogels Groep ook alle containervervoer vanuit de havens van Antwerpen en Rotterdam.

Voor meer informatie omtrent onze mogelijkheden en tarieven kunt U altijd contact met ons opnemen.

Previous
Next
nl_NLDutch
en_GBEnglish de_DEGerman nl_NLDutch