Europese Distributie

Oostvogels Groep is niet alleen te zien op de Nederlandse wegen. Wij kunnen uw producten namelijk in verschillende Europese landen leveren. Bij ons kunt u terecht voor de distributie naar bestemmingen in België, Nederland en Luxemburg (Benelux), Frankrijk, Noord-Italië en Barcelona (Spanje). In Nederland en België kunnen wij uw producten binnen 24 uur leveren. Voor Luxemburg kunnen wij een 48-uurs levering voorzien.

Door-to-door groupagevervoer

Door-to-door groupagevervoer is één van onze specialiteiten. Hierbij kunt u altijd rekenen op gegarandeerde leveringen en kwaliteit. Door zendingen te combineren, kunnen wij u niet alleen een mooie prijs aanbieden, maar maken we ook een slag in de vervoersefficiency.

Overig vervoer
Naast door-to-door groupagevervoer, zijn wij al tientallen jaren gespecialiseerd in coiltransport en het vervoeren van andere staalproducten. Voor dit specialisme beschikken wij over ruim 90 wagens die hier volledig voor zijn uitgerust. U kunt ervan uitgaan dat onze medewerkers en chauffeurs uitermate goed bekend zijn met het vervoer van deze specifieke ladingen.

Buiten deze specialiteiten, verzorgt Oostvogels Groep voor haar relaties met opslag ook alle containervervoer vanuit de havens in Rotterdam en Antwerpen. Dit doen wij op dagelijkse basis met meerdere wagens.

Onze vervoersmiddelen
Voor al deze vrachten zetten wij altijd onze eigen wagens en eigen chauffeurs in, om zo de kwaliteit van uw producten te garanderen. We hebben een uitstekend onderhouden wagenpark, welke zeer geschikt is voor ADR transport. Dit wagenpark bestaat uit bestelauto’s, koelwagens, bakwagens (tot 13,6 meter), tautliners (al dan niet voorzien van een laadklep) en speciale HACCP wagens voor FOOD-goederen.

Al onze wagens zijn voorzien van B3-alarmsystemen, satellietverbinding en de modernste communicatieapparatuur, waardoor we optimale beveiliging en traceerbaarheid tijdens de distributie van uw goederen kunnen garanderen.

Meer informatie?
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden in distributie en tarieven? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Vorige
Volgende
nl_NLDutch
part of Neele-Vat